Zoeken

Marokko duurste Arabische team op WK Qatar

28 november 2022 - 11:00 - Sport

©

De Marokkaanse nationale ploeg heeft een marktwaarde van 241,1 miljoen euro, de hoogste van de Arabische teams op het WK in Qatar.

Volgens gegevens van de gespecialiseerde website Transfermarkt is het Marokkaanse team het sterkste Arabische team in termen van marktwaarde op het WK dankzij zijn sterspelers, waaronder Achraf Hakimi en Hakim Ziyech. De waarde van de rechtsback van Paris Saint-Germain wordt momenteel geschat op 65 miljoen euro, waarmee hij de duurste Arabische speler is die aan het toernooi deelneemt.

Lees ook: Walid Regragui is 22ᵉ best betaalde bondscoach op WK

Met een marktwaarde van 62,4 miljoen euro is het Tunesisch elftal tweede in de Arabische wereld. Daarna volgt Saoedi-Arabië met 25,4 miljoen euro. WK-gastheer Qatar staat op de vierde plaats met een marktwaarde van 14,9 miljoen euro.

Lees ook: Marokko speelt gelijk tegen Kroatië op WK

Marokko speelt in Groep F met België, Kroatië en Canada. Woensdag speelden de Atlas Leeuwen tegen Kroatië in het Al-Bayt stadion. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. De spelers van Walid Regragui versloegen zondag ook België met 2-0 in het Al-Thumama stadion.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team