Zoeken

Premier doet opnieuw oproep aan wereld-Marokkanen

2 juli 2019 - 16:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Premier Saadeddine El Othmani heeft tijdens het Forum voor investeringen in Tinghir opnieuw een oproep gedaan aan Marokkanen in het buitenland om meer in hun land van herkomst te investeren.

Volgens de eerste minister vormen Marokkanen in het buitenland de grootste gemeenschap die haar land van herkomst meerdere keren per jaar bezocht. Gemiddeld bezoeken 2,7 miljoen wereld-Marokkanen jaarlijks hun land op een totale gemeenschap van 5 miljoen mensen.

Om deze potentiële investeerders te helpen en hun verblijf te vergemakkelijken heeft El Othmani eraan herinnerd dat een Uniek loket beschikbaar is voor wereld-Marokkanen bij alle openbare diensten. Ook stelt hij de nodige instructies te hebben gegeven zodat dossiers van wereld-Marokkanen en investeringsprojecten onmiddellijk worden behandeld.

Tijdens het forum komen wereld-Marokkanen die in Marokko willen investeren, hun buitenlandse partners, de territoriale autoriteiten, verkozenen, vertegenwoordigers van ministeries en zakenlieden samen om over de investeringsmogelijkheden in het koninkrijk te spreken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team