Zoeken

Marokkaans voetbal gesponsord door ... Pepsi!

2 februari 2024 - 13:00 - Sport

©

Pepsi Marokko heeft donderdag een partnerschap aangekondigd met de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), waarmee het bedrijf zijn steun aan het Marokkaanse voetbal bevestigt.

Salahaddine Mouaddib, algemeen directeur van Varun Beverages Morocco, de bottelaar van Pepsi in Marokko, uitte zijn enthousiasme over de overeenkomst. "We zijn buitengewoon blij en trots te kunnen aankondigen dat Pepsi in Marokko de officiële sponsor wordt van de Marokkaanse voetbalbond. Dit historische partnerschap is een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan de ondersteuning van Marokkaanse sport, die onze natie blijft eren op internationaal niveau."

Lees ook: Pepsi-reclame met Messi, Pogba en Ronaldinho in Marokko (video)

"Met deze steun hopen we bij te dragen aan de ontwikkeling en uitstraling van het Marokkaanse voetbal, dat een bron van inspiratie en nationale trots is. Dit is een primeur voor Pepsi Marokko en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit prachtige avontuur, door Marokkaanse talenten te begeleiden naar nieuwe hoogten van succes."

Door de samenwerking met de FRMF, bekrachtigt PepsiCo zijn belofte om een belangrijke speler te blijven in de bevordering van Marokkaanse sport. Pepsi Marokko benadrukt in een verklaring dat de samenwerking bedoeld is om nieuwe mogelijkheden te bieden aan huidige en toekomstige Marokkaanse talenten, zodat zij zowel op nationaal als internationaal niveau kunnen schitteren.

Lees ook: Pepsi maakt einde aan samenwerking met Saad Lamjarred

"We kijken ernaar uit bij te dragen aan de voortdurende ontwikkeling van voetbal in Marokko en te zien hoe onze samenwerking nieuwe kansen zal creëren en toekomstige generaties zal inspireren," sluit de verklaring af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team