Zoeken

Paspoort Dounia Batma afgenomen

30 december 2019 - 11:40 - Cultuur

©

Dounia Batma mag Marokko niet verlaten. De Marokkaanse zangeres zal in het koninkrijk moeten blijven tot het einde van het onderzoek naar de zaak "Hamza mon bb".

De vrouw van de Bahreinse zakenman en miljardair Mohamed Al Turk werd sinds haar aankomst in Marokko twee keer door de politie gehoord. Na haar tweede verhoor werd besloten om haar paspoort af te nemen zodat ze het land niet zou kunnen verlaten.

Dounia Batma houdt vol niets met de hele zaak te maken te hebben, maar meerdere andere verdachten, waaronder de Marokkaanse YouTubster Soukaina Glamour, stellen dat de zangeres en haar zus Ibtissam betrokken zijn.

De zangeres werd volgens Marokkaanse media ruim twaalf uur door de politie gehoord, waarna niet alleen haar paspoort maar ook haar mobiele telefoon in beslag werden genomen. De jonge vrouw was woedend toen ze het politiekantoor verliet en zou agressief hebben gereageerd op de vragen van de aanwezige journalisten.

Dounia Batma werd op de Mohammed V luchthaven in Casablanca gearresteerd. Ze kwam toen terug van Dubai. De zangeres heeft sindsdien niets op sociale media gepubliceerd, wat ze gewoonlijk bijna dagelijks doet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team