Zoeken

Pamela Anderson: "Adil Rami is een monster"

26 juni 2019 - 11:40 - Gemeenschap

©

Pamela Anderson en Adil Rami zijn (opnieuw) uit elkaar. De actrice beschuldigt de Franse voetballer van Marokkaanse afkomst ervan een dubbel leven te hebben geleid.

Rami zou vreemd zijn gegaan. Hij zou een relatie hebben gehad met meerdere vrouwen in de afgelopen twee jaar, dit terwijl hij officieel een koppel vormt met de ster van Baywatch. Pamela maakte dat zelf bekend op sociale media. Volgens de Canadese actrice is Rami gewoon "een monster".

"De afgelopen twee jaar van mijn leven waren één groot leugen, ik ben bedrogen, hij liet me geloven dat het dé grote liefde was. Ik ben verwoest. Ik ontdekte in de afgelopen dagen dat hij een dubbel leven had. Hij lachte om andere spelers die vriendinnen hadden in appartementen nabij het huis van hun vrouw. Hij noemde ze monsters, maar wat hij heeft gedaan is veel erger. Hij heeft iedereen voorgelogen. Hoe is het mogelijk om de harten van twee vrouwen te controleren. Ik ben er zeker van dat er nog meer zijn. Hij is een monster. Hoe kon ik zoveel mensen helpen en niet wijs genoeg zijn om mezelf te helpen?", schreef de actrice.

Pamela Anderson stelt ook nooit jaloers te zijn geweest, tot ze Adil Rami ontmoette. "Het is mijn ergste nachtmerrie. Ik was geen jaloers iemand voor ik hem leerde kennen. Maar ik ben blij dat ik nu de waarheid weet, ook al is het heel moeilijk."

"Het zal moeilijk zijn om dit te boven te komen. Ik ben geen domme meid. Ik vermoedde soms wel dat hij loog. Maar we waren altijd samen, behalve als ik ging werken.", aldus het voormalig topmodel.

Pamela Anderson stelt nu zelfs bang te zijn van Adil Rami. "Hij heeft alles geprobeerd. Hij stuurde me brieven en bloemen. Ik weigerde ze. Hij kwam naar mijn hotel maar de veiligheidsagenten stuurden hem weg. Ik heb nu lijfwachten omdat hij me bang maakt."

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team