Zoeken

Adil Rami reageert op breuk met Pamela Anderson

27 juni 2019 - 13:00 - Gemeenschap

©

Adil Rami heeft op sociale media gereageerd op zijn breuk met Pamela Anderson en de beschuldigingen die de Canadese actrice tegen hem uitte.

Pamela Anderson had begin deze week laten weten dat haar relatie met de Franse international van Marokkaanse afkomst over was en dat hij een dubbel leven leidde.

"Ik leid in geen geval een dubbelleven", schreef Rami alvorens over zijn relatie met de moeder van zijn kinderen te spreken. "Ik wil gewoon een goede relatie behouden met mijn kinderen en hun moeder, Sidonie, voor wie ik veel respect heb. Het is waar, ik had meer transparant moeten zijn, het is een moeilijke situatie, maar ik leef ermee.", aldus de voetballer.

Rami vraagt tevens respect voor zijn privé leven en betreurt het dat Pamela Anderson de hele zaak op sociale media heeft gedeeld. "Pamela is een eerlijk mens die ik diep respecteer, ze heeft haar overtuigingen en is eerlijk in haar strijden. Mijn liefde voor haar is altijd echt geweest. Dat is alles wat ik wil onthouden. Ik denk niet dat we ons intiem leven, ons verhaal, zomaar met iedereen moeten delen."

Eerder in de dag had Pamela verklaard dat de voetballer haar twee jaar lang had bedrogen, dat hij vreemd was gegaan en een dubbelleven had geleid.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team