Zoeken

Pamela Anderson heeft spijt over verklaringen Adil Rami

11 juli 2019 - 09:40 - Cultuur

©

Na tal van beschuldigingen tegenover haar ex, de Franse voetballer van Marokkaanse afkomst, Adil Rami, heeft Pamela Anderson haar verantwoordelijkheid genomen voor het explosieve einde van hun relatie.

De actrice bekend van haar rol in Baywatch had in de laatste weken Adil Rami van heel wat zaken publiekelijk beschuldigd op Instagram. Ze vertelde haar volgers dat hij een dubbelleven leidde, geweld gebruikte tegen haar en beschuldigde hem zelfs van hekserij.

Adil Rami, voetballer bij Olympique Marseille, heeft deze beschuldigingen meteen afgezworen op sociale media.

Pamela Anderson heeft eerder deze week toegegeven dat ze heeft overdreven en schreef op Instagram: "Hoe raar het ook is, ik kan hem niet de schuld geven van alles. Ik heb het geaccepteerd. Ik heb het toegelaten. Ik wist het in het diepste van mijn hart en ik moet veel aan mezelf werken. Misschien heb ik hem ook gebruikt en misschien heb ik een eigen duisternis te trotseren"

De Canadese actrice vervolgde: "We denken dat we weten wat we zoeken maar onbewust gaan we altijd de persoon vinden die we op dat moment nodig hebben om onszelf beter te leren kennen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team