Zoeken

Ouders slachtoffer Amine Harit: "We willen geen geld, we willen ons zoon!" (video)

6 juli 2018 - 19:10 - Sport

©

De ouders van Hicham Hakimi, de jonge man die dodelijk werd aangereden door de Marokkaanse international Amine Harit, zijn ontzet door de berichten waarin ze ervan worden beschuldigd profijt te willen trekken uit het overlijden van hun zoon.

"Mijn zoon is weg en niemand zal hem terugbrengen. Wat ik aan de autoriteiten vraag is waarom ze me niet hebben gewaarschuwd op het moment van het ongeval. Het ongeval gebeurde om 23 uur en ik kreeg pas een telefoontje om 7:30 uur ’s ochtends. Hij had nochtans zijn telefoon bij zich.", zegt de moeder van het slachtoffer aan Hespress.

"IK heb zes kinderen, waaronder Hicham. Hij zorgde voor alles, de water- en elektriciteitsrekeningen, de huur, en wanneer ik ziek was zorgde hij voor alle kosten", zegt de vrouw die het betreurt dat haar verklaringen door de media werden vervormd waardoor blijkt dat ze enkel uit is op geld.

De vrouw bevestigt het bezoek te hebben gehad van de ouders en andere familieleden van Amine Harit. Tijdens hun bezoek uitten ze hun condoleances en werd er nooit over geld gesproken.

Bladna.nl