Zoeken

Fkih gearresteerd voor verkrachting meisjes in Sidi Kacem

27 mei 2022 - 15:00 - Marokko

©

De Koninklijke Gendarmerie heeft in Ain Dfali, in de provincie Sidi Kacem, een 60-jarige fkih gearresteerd, die meerdere minderjarige meisjes seksueel zou hebben misbruikt.

De man, die als particuliere bewaker in het gezondheidscentrum Ain Dfali werkt en ook fkih is, wordt ervan verdacht negen meisjes van 13 tot 15 jaar in de keuken van het centrum verkracht te hebben, meldt de website Kifache.

Lees ook: Bakfietsverkrachter opgepakt in Casablanca

De zaak kwam aan het licht nadat één van de slachtoffers in het ziekenhuis van Jorf El Melha was opgenomen. Terwijl de 60-jarige man haar aan het verkrachten was, verloor ze het bewustzijn. De dokter die haar onderzocht concludeerde dat de minderjarige verkracht was en haar maagdelijkheid verloren had. Hij gaf haar een medisch attest, dat aan Koninklijke Gendarmerie werd overhandigd. Ze slaagden erin de vermeende verkrachter te arresteren.

Lees ook: Fkih misbruikt meisje in Rabat en stelt huwelijk voor

De werkwijze van de beschuldigde was jonge meisjes te lokken met kleren en schoenen en soms een kleine som geld, die hij hen overhandigde in naam van een vereniging. Deze tactiek werkte meer dan zes maanden. Enkele meisjes verloren hun maagdelijkheid, terwijl anderen letsels opliepen van het seksuele geweld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team