Zoeken

Ongeval met Rolls-Royce Ziyech: geruchten en ooggetuigen

5 augustus 2023 - 21:00 - Sport

©

In de Amsterdamse wijk De Baarsjes heeft een crash met een peperdure bolide van voetballer Hakim Ziyech veel weg van een toneelstuk. Ooggetuigen beschrijven een botsing, bestuurderswisselingen en een verdachte die snel wegrent.

Hakim Ziyech zou de Rolls-Royce zelf hebben bestuurd op het moment van het ongeval dat zondag plaatsvond. Volgens sommige getuigen was de Marokkaanse aanvaller zelfs achter het stuur en zou hij de plaats van het ongeval stiekem hebben verlaten met een pet op om niet herkend te worden.

Lees ook: Hakim Ziyech’s Rolls-Royce van 500.000 euro verwoest

De buurt is in de ban van het ongeluk. Veel bewoners zijn Ajax-fans, en Ziyech is hun held. De crash vond zondagavond plaats tussen de Rolls-Royce Cullinan van bijna 500.00 euro en een Volkswagen Polo. Hoewel er in eerste instantie geruchten waren dat Ziyech de auto had uitgeleend, beweren meerdere getuigen dat hij achter het stuur zat.

"Ik hoorde een klap en toen ik ging kijken zag ik Ziyech lopen. Ik weet van zeker twee, misschien zelfs drie getuigen die bij de politie hebben verklaard dat de bestuurder en zijn bijrijder snel van plek hebben gewisseld," zegt een buurtbewoner aan het AD. Er zijn ook foto’s die de betrokkenheid van Ziyech lijken te bevestigen.

Lees ook: Negeert Hakim Ziyech Saoedisch bod in hoop op terugkeer naar Ajax?

De politie Amsterdam heeft een verdachte aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Ondanks suggesties van een andere bestuurder, zijn er nog niet voldoende bewijzen om iemand anders als verdachte aan te merken. Het onderzoek loopt nog en nieuwe getuigen kunnen worden gehoord.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team