Zoeken

Onderzoek naar reeks verdachte zelfmoorden in psychiatrisch ziekenhuis Tanger

7 april 2023 - 22:00 - Marokko

©

Het parket van Tanger heeft een onderzoek ingesteld naar tien "verdachte zelfmoorden" die in een jaar tijd zijn geregistreerd in het psychiatrisch ziekenhuis Errazi in de Noord Marokkaanse stad.

Volgens verschillende bronnen zou een van de bewoners van het psychiatrisch ziekenhuis verantwoordelijk zijn voor de reeks overlijdens, die als zelfmoorden werden geregistreerd, meldt Al Akhbar. De meeste slachtoffers vertoonden blauwe plekken op hun hoofd en sporen van wurging.

Lees ook: Tetouan opgeschud door reeks zelfmoorden

De afwezigheid van bewakingscamera’s in de ruimtes waar de levenloze lichamen van de slachtoffers werden ontdekt, heeft de onderzoekers niet in staat gesteld deze hypothese te bevestigen. Het was ook moeilijk om informatie in te zamelen in het ziekenhuis, daar de patiënten geestesziek zijn en moeilijk vragen begrijpen.

Lees ook: Marokko opgeschud door reeks raadselachtige zelfmoorden

Het parket heeft de aandacht van de ziekenhuisdirectie gevestigd op de noodzaak om camera’s te installeren op alle diensten. De hypothese van een seriemoordenaar onder de bewoners wordt niet uitgesloten door de autoriteiten, hoewel de directie van het centrum deze sterfgevallen beschouwt als zelfmoorden.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team