Zoeken

Marokko opgeschud door reeks raadselachtige zelfmoorden

26 februari 2020 - 11:20 - Marokko

©

In Marokko werd in de afgelopen dagen een reeks zelfmoorden gemeld in verschillende steden. Zeker zes mensen beroofden zichzelf van het leven.

Zondag pleegden twee mensen zelfmoord in Settat. Een jonge moeder van rond de dertig beroofde zich van het leven door een chemisch middel te slikken in de wijk Maymouna. Ze werd in een kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd waar ze kort na haar aankomst overleed.

In dezelfde stad bericht Hespress over de zelfmoord van een veertiger. De man had in Sidi Hajjaj een bijtend zuur geslikt omdat hij van de moord op zijn vrouw werd verdacht.

Een andere man van rond de veertig met psychische problemen pleegde zelfmoord door in een put te springen in de regio van Ouled Fares bij Ben Ahmed.

Vrijdag hadden al drie mensen zelfmoord gepleegd in Berrechid en Settat. Een zestiger slikte gif en overleed kort daarna in het Hassan II ziekenhuis in Settat. Een andere man die in 1971 in El Gara geboren werd, hing zichzelf op. Het derde slachtoffer, een 32-jarige mentaal zwakke man pleegde op dezelfde wijze zelfmoord in een buitenwijk van Berrechid.

Hespress bericht dat de Koninklijke gendarmerie onderzoek doet naar alle gevallen en dat een forensisch onderzoek op alle lichamen zal worden verricht om de doodsoorzaak te bevestigen.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team