Zoeken

Noussair Mazraoui twijfelt tussen Marokko en Nederland

28 augustus 2018 - 18:30 - Sport

©

De Marokkaanse en Nederlandse voetbalbonden proberen beiden Noussair Mazraoui te overtuigen om voor hun elftal te kiezen. De speler laat echter op zich wachten en stelt nog steeds geen keuze te hebben gemaakt.

Mazraoui heeft de Marokkaanse en Nederlandse nationaliteit. Hij werd door Hervé Renard opgeroepen maar speelde nog nooit met de Atlas Leeuwen. Nederland probeert van deze situatie gebruik te maken om de speler alsnog te overtuigen om voor Oranje uit te komen.

Volgens De Telegraaf hadden de 20-jarige rechtsback en zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli enkele dagen geleden een "heel goed gesprek" met de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman.

Nakhli vond het gesprek met Koeman heel interessant. "Hij heeft een plan voor ogen met hem en het is duidelijk dat hij graag wil dat Noussair voor het Nederlands elftal uitkomt. Maar Hoogma en Koeman hebben Noussair ook in zijn waarde gelaten, niet gepusht en vrijgelaten in zijn keuze."

In Marokko wordt nu verwacht dat Noussair Mazraoui voor de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2019 tegen Malawi begin september wordt opgeroepen.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team