Zoeken

Nora Fatehi maakt onthulling over succesvol WK-optreden

9 december 2022 - 19:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese actrice en producer Nora Fatehi trad dit jaar voor het eerst op tijdens de openingsceremonie van een WK. Ze beschrijft de emoties die ze voelde tijdens deze historische momenten in Qatar.

"Light The Sky" is het vierde officiële volkslied op de soundtrack van het WK 2022, uitgevoerd door vier beroemde Arabische zangeressen, waaronder Nora Fatehi. Ze verklaarde "zenuwachtig" te zijn voor ze het podium opging en dat het zingen van het volkslied voor het WK 2022 in Qatar heel bijzonder voor haar was.

Lees ook: Nora Fatehi haalt zich woede van Indiërs op de hals (video)

"Om hier te staan en dit lied te zingen. Dit nummer is zo positief. Het betekent voor mij eenheid, diversiteit. Ik zong een Hindi tekst alhoewel India niet deelneemt. Geestelijk zijn ze er wel bij. Het was de bedoeling om het publiek mee te laten zingen."

Lees ook: Manal Benchlikha en Nora Fatehi in officiële song WK Qatar (video)

Het zingen van Light the Sky is voor de Bollywoodster elke keer weer een feestelijk gevoel. "Het is zo’n klinkende en positieve energie, en ja, het is een goed gevoel. De gevoelens die ik had op het podium waren een mengeling van episch en surrealistisch. Ik was erg nerveus, maar tegelijkertijd dankbaar."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team