Zoeken

Nobu Hotel: Robert De Niro’s project in Marrakech

1 mei 2023 - 11:00 - Marokko

©

De Amerikaanse acteur Robert de Niro heeft Marrakech gekozen om zijn eerste hotel in Afrika te openen. Het Nobu Hotel opent naar verwachting later dit jaar zijn deuren.

Steeds meer beroemdheden investeren in de hotelsector in Marokko, en met name in Marrakech. Na de Portugese international Cristiano Ronaldo, die onlangs het Pestana CR7 Marrakech hotel opende, is het nu de beurt aan de Amerikaanse acteur Robert De Niro om zijn hotelactiviteiten te lanceren in de rode stad, aldus El Español.

Lees ook: In beeld: hotel Robert de Niro in Marrakech

Samen met zijn partners, de Japanse chef-kok Nobuyuki Matsuhisa en filmproducent Meir Teper, heeft Robert de Niro besloten om het hotel ’The Pearl Marrakech’ om te bouwen tot het Nobu Hotel. Het hotel beschikt over 71 high-end suites met een eigentijds design waarin Japanse decoratieve elementen en Marokkaanse kunstwerken worden gecombineerd.

Een van de meest opvallende kenmerken van het gebouw is de ronde plattegrond met panoramisch uitzicht op het Atlasgebergte en de Koutoubia-moskee. Het hotel zal privéfeesten organiseren met bekende DJ’s en lokale artiesten. Het Nobu Hotel beschikt ook over een nachtclub, een tuin en een ronde zwembad dat het hele jaar door open zal zijn.

Lees ook: Robert De Niro opent hotel in Marrakech

Het restaurant, dat de hele dag open is, serveert Japanse en internationale gerechten bereid door chef Nobu Matsuhisa. De sushibar biedt een selectie van seizoensgerechten en mediterrane recepten. Het hotel van Robert De Niro heeft ook een Lobby Lounge gedecoreerd met een Japanse bonsai, en La Perla, een van ’s werelds grootste spa’s (meer dan 2000 vierkante meter) met 14 privésuites, een ondergronds mozaïekzwembad en een hammam.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team