Zoeken

Nieuwe wending in moordzaak Anouar in Tanger

7 oktober 2023 - 16:00 - Marokko

©

De zaak naar de moord op Anouar Othmani, een 20-jarige student die in november vorig jaar dood werd aangetroffen in zijn appartement in de wijk Masnana in Tanger, heeft een nieuwe wending gekregen. Tijdens een recente zitting bij het Hof van Beroep, waarbij één van de verdachten aanwezig was, werden nieuwe details bekendgemaakt.

"De rechter heeft ons geïnformeerd dat er een opsporingsbevel zal worden uitgevaardigd voor een andere verdachte," vertelde de vader van het slachtoffer aan Marokkaanse media na de zitting. "We hebben vertrouwen in de Marokkaanse justitie en zijn ervan overtuigd dat de waarheid boven water zal komen. Er zijn echter veel fouten gemaakt tijdens het onderzoek na de ontdekking van de misdaad."

Lees ook: Moord Anouar: zo vond de politie de moordenaar terug

Het lichaam van de overleden student vertoonde verschillende steekwonden, toegebracht met een scherp voorwerp, vooral in het bovenlijf. Dankzij het onderzoek en de analyses in het appartement, werd een 17-jarig meisje gearresteerd als hoofdverdachte. Ook werd een familielid van de verdachte aangehouden die vermoedelijk betrokken was bij het vernietigen van het moordwapen en andere bewijsmaterialen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team