Zoeken

Nieuwe kans voor Azzedine Ounahi

19 juni 2024 - 06:00 - Sport

©

De komst van Roberto De Zerbi als nieuwe trainer van Olympique Marseille blokkeert de verwachte transfer van Azzedine Ounahi. De Marokkaanse middenvelder, die interesse trok van clubs in Europa en Saoedi-Arabië, zou een nieuwe kans krijgen bij de Franse topclub.

Volgens Franse media was Ounahi één van de spelers die op de transferlijst van Olympique Marseille prijkte. De middenvelder kende geen succesvolle periode in Marseille en leek op weg naar Saoedi-Arabië, met Al Ittihad bovenaan de lijst van geïnteresseerde clubs.

Lees ook: Walid Regragui maakt zich zorgen over Azeddine Ounahi

De komst van coach De Zerbi zou echter de plannen van Azzedine Ounahi gewijzigd hebben. De Italiaanse trainer zou een grote fan zijn van de talentvolle Atlas Leeuw en wil hem graag in zijn selectie voor volgend seizoen. Ounahi krijgt nu de kans om zich te bewijzen en Roberto De Zerbi te overtuigen van zijn waarde.

Lees ook: Zwicht Azeddine Ounahi voor Saoedische miljoenen?

Of Ounahi daadwerkelijk een nieuwe kans krijgt bij Olympique Marseille, hangt af van zijn prestaties in de voorbereiding en de concurrentie op zijn positie. De komst van Roberto De Zerbi kan betekenen dat er andere speelstijlen geprefereerd worden, wat de 24-jarige Marokkaanse international voor nieuwe uitdagingen kan stellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team