Zoeken

Trailer seizoen 2 in Marokko opgenomen "The Wheel of Time"

21 juli 2023 - 18:03 - Cultuur

©

Prime Video heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van de serie "The Wheel of Time" online gezet. De opnames vonden plaats in de Tsjechische Republiek, Marokko en Italië.

Na bijna twee jaar wachten, zal het tweede seizoen van de serie "The Wheel of Time" op 1 september 2023 eindelijk te zien zijn op Prime Video. In afwachting hiervan werd de trailer deze week onthuld. Hoofdpersonages Moiraine Damodred, Lan Mandragoran, Rand al’Thor en Nynaeve al’Meara zijn terug in het nieuwe seizoen, dat acht afleveringen telt en geproduceerd werd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios.

Lees ook: Op één na duurste tv-serie ter wereld ’Citadel’ in Marokko opgenomen

De serie volgt "een nederige boerenjongen, Rand al’Thor (Josha Stradowski), die leert dat hij de reïncarnatie van ’De Draak’ is, een gevaarlijk figuur uit de geschiedenis die de wereld moet redden... of vernietigen".

Lees ook: Belgische Marokkaan in serie "A Town Called Malice"

Het eerste seizoen van "The Wheel of Time" werd uitgezonden in november 2021. De serie is een verfilming van de bestseller van de Amerikaanse schrijver Robert Jordan, één van de populairste en meest duurzame fantasy-meesterwerken aller tijden, met meer dan 90 miljoen verkochte exemplaren.

Bladna.nl