Zoeken

Netflix maakt documentaire over historisch succes Marokko op WK

16 januari 2023 - 21:00 - Sport

©

Netflix gaat een documentaire maken over het WK-2022 in Qatar met exclusief materiaal. Het streaming platform zal zijn abonnees veel ongeziene en onvergetelijke momenten van het wereldkampioenschap laten zien, zoals de prestatie van Marokko dat de halve finale heeft gehaald.

Netflix heeft in zijn sportprogramma voor 2023 aangekondigd dat er een documentaire komt, genaamd "Untitled FIFA World Cup Series", over de hoogtepunten van het WK in Qatar. De documentaire belooft unieke en onvergetelijke momenten van de competitie te laten zien, waaronder de verrassende prestatie van Marokko, het eerste Afrikaanse land dat de kwartfinale haalt en de halve finale bereikt. Ook de triomf van Argentinië met Leo Messi zal aan bod komen.

Lees ook: Atlas Leeuw Romain Saïs ster van Netflix-serie

"We zullen het WK 2022 in Qatar achter de schermen volgen. We krijgen een exclusieve toegang tot de 32 teams en hun omgeving. Je zult alles weten over het WK zoals je het nog nooit eerder hebt gezien", aldus Netflix. Op dit moment is er geen precieze datum bekend voor de release van de documentaire, maar het zou mogelijk al in de zomer van 2023 beschikbaar zijn.

Lees ook: WK 2022: Romain Saiss verklapt sleutel tot succes Marokko

De documentaire is geproduceerd door Netflix in samenwerking met FIFA+. Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken, hun documentaireserie "Captains" is beschikbaar op beide streamingplatforms.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team