Zoeken

Najib Amhali: "Stoppen met roken en anderen helpen"

1 januari 2024 - 18:30 - Cultuur

©

Najib Amhali heeft zijn plannen voor het nieuwe jaar gedeeld op Instagram, voornamelijk gericht op zijn gezondheid en welzijn.

De 52-jarige cabaretier heeft het voornemen om na 25 jaar te stoppen met roken en wil daarnaast werken aan zijn lichaam en geest. Dit laatste benadrukt hij in een lijstje op zijn Instagram story, waarin hij zijn doelen voor 2024 uiteenzet.

Lees ook: Najib Amhali terug in Nederland na helpen slachtoffers aardbeving Marokko

Amhali’s voornemens strekken zich echter verder uit dan alleen persoonlijke gezondheidsdoelen. Hij wil zich blijven inzetten voor mensen die het nodig hebben, een voornemen dat aansluit bij zijn activiteiten van het afgelopen jaar. Zo heeft hij zich via zijn Stichting Najiba ingezet voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Zijn streven om anderen te helpen en een positieve impact te hebben, blijft een prioriteit in het komende jaar.

Lees ook: Najib Amhali openhartig over heftige coke-verslaving in Dreamschool

Daarnaast spreekt Amhali over het belang van mentaal welzijn, waarbij hij aangeeft minder belang te willen hechten aan wat anderen van hem denken. Hij streeft ernaar zich te omringen met vrienden en familie en wil mensen blijven laten lachen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team