Zoeken

Najib Amhali stopt inzamelactie voor Marokko en bedankt donateurs

23 september 2023 - 18:00 - Wereld

©

Najib Amhali heeft een bericht gedeeld om alle donateurs die bijdroegen aan de inzamelingsactie voor de slachtoffers van de zware aardbeving in Marokko op 8 september te bedanken. De actie eindigde op woensdag.

"Lieve donateurs en supporters, op 9 september zijn we een inzamelingsactie gestart voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. We zijn ongelofelijk trots en dankbaar met jullie donaties en geweldige steun. Jullie bijdrage gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Marokko om hen te ondersteunen in deze moeilijke tijd", aldus de Nederlands-Marokkaanse cabaretier op Instagram.

Lees ook: Najib Amhali heeft al zes vrachtwagens met hulp naar Marokko gestuurd

De betrokken organisaties zullen volgende week meer details geven over de opbrengst van de campagne. In het programma ’Samen voor Marokko’ deelde Amhali dat tot dan toe een indrukwekkend bedrag van 900.000 euro was ingezameld.

Lees ook: Witwasregels zetten hulpactie Najib Amhali voor Marokko onder druk

In een aparte post gaf de Marokkaans-Nederlandse komiek verdere inzichten in de hulpverlening na de aardbeving. "Lieve volgers, het is geweldig om te zien hoe onze actie wordt ondersteund. Dank jullie wel. Er is een vrachtwagen ter beschikking gesteld en een prachtige donatie van 15.000 slaapzakken. Dankzij de tomeloze inzet en energie van People for People en de vrijwilligers van Winning Wheels zijn er op dit moment al 5000 van deze slaapzakken onderweg naar Marokko", schreef Amhali.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team