Zoeken

Mysterieuze dood in Skhirat: onderzoek naar overlijden Ayoub Abous

30 september 2023 - 19:00 - Marokko

©

Een schokkende ontdekking in Skhirat. Het lichaam van Ayoub Abous, recentelijk afgestudeerd, werd onder de Wadi Iqim-brug aangetroffen. De omstandigheden rondom zijn dood roepen vragen op. Politie doet onderzoek.

Volgens Morocco World News is het lichaam van Ayoub Abous, afkomstig uit Kenitra en afgestudeerd aan de Nationale School voor Handel en Management (ENCG) in El Jadida, afgelopen donderdag ontdekt onder de Wadi Iqim-brug in Skhirat. Nabij zijn lichaam werd een tas met zijn kleding gevonden. De lokale autoriteiten en de koninklijke gendarmerie kwamen ter plaatse. Ook de civiele bescherming werd ingeschakeld. Ayoub’s lichaam is voor autopsie naar een mortuarium in Rabat gebracht.

Lees ook: Mysterieuze dood jonge vrouw dag voor bruiloft in Marokko

De Studentenvereniging van ENCG El Jadida heeft met groot verdriet gereageerd op de dood van hun afgestudeerde kameraad. "Het is met diepe droefheid en groot verdriet dat we vandaag het overlijden hebben vernomen van onze vriend Ayoub Abous, gevonden onder de Wadi Iqim-brug in Skhirat."

Lees ook: Casablanca: man doodgestoken om lawaai

Op sociale media is er grote verontwaardiging ontstaan over de tragische vondst. Marokkaanse internetgebruikers hebben de hashtag #JusticePourAyoub in het leven geroepen, pleitend voor een grondig onderzoek en gerechtigheid. Het onderzoek moet uitwijzen of het om een zelfmoord of een moord gaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team