Zoeken

Marokko werkt aan groot project voor motortoerisme

26 april 2022 - 21:00 - Marokko

©

De groep Pangea en BMW Motorrad Spanje hebben de krachten gebundeld om een opwindende motorroute in Marokko te lanceren en het motortoerisme in het koninkrijk te promoten.

Marokko zal het vertrekpunt zijn van een ambitieus initiatief dat wordt gesteund door de firma Pangea en de dealers van BMW Motorrad in Spanje. Het is een project voor motortoerisme dat internationale routes aanbiedt naar verschillende landen, waaronder Marokko. De twee bedrijven zijn hiervoor een partnerschap aangegaan, dat tot doel heeft het motortoerisme te bevorderen door motorrijders uit de hele wereld de mogelijkheid te bieden enkele van de spannendste en mooiste routes ter wereld te rijden.

Lees ook: Ontdek de schitterende Todrakloof in Tinghir

De motorreis begint in het Rifgebergte in het noorden van Marokko. De motorrijders rijden dan door Fez en Marrakech, vervolgens door de Todra-kloof en de Ksar van Ait Ben Haddou in Ouarzazate. Dan gaat het verder naar exotische bestemmingen zoals de Alpen, Corsica, Sardinië en Baja California in Mexico. Het Pangea-team heeft de hele route door verschillende landen gecoördineerd en ontworpen.

Lees ook: Marokko: supporter rijdt 1600 km met motor om club te steunen (foto)

Het gekwalificeerde en gecertificeerde team van instructeurs van BMW Motorrad Spanje, zal de deelnemers gedurende de hele reis begeleiden. Zij zullen ook genieten van de beste hotels, exotische keuken en historische en culturele bezienswaardigheden. De deelnemers zullen dit doen op hun favoriete BMW motorfietsen. "De motorbike tour zal een unieke ervaring zijn die toeristen een complete beleving zal geven van opwinding, avontuur, geschiedenis en cultuur," aldus David Hernandez, CEO en oprichter van Pangea, in een interview met Morocco World News.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team