Zoeken

Moordenaar in Kenitra verraden door zijn telefoon

15 augustus 2021 - 18:40 - Marokko

©

In het dorpje Tannaja in de provincie Kenitra werd enkele dagen geleden een 52-jarige man vermoord door zijn eigen zoon.

Assabah bericht dat de jongeman van rond de twintig jaar zijn vader tot de dood mishandelde. Het slachtoffer overleed aan inwendige bloedingen. De dader vertelde vervolgens aan de politie dat zijn vader hem rond 3 uur ’s nachts had gebeld en hem had verteld dat hij door onbekenden nabij zijn huis was mishandeld. Hij zou zijn vader zijn gaan halen en hem naar huis hebben gebracht, waar hij aan zijn verwondingen bezweek.

Lees ook: Tanger: 20 jaar celstraf voor vadermoord

Deze versie overtuigde de Koninklijke gendarmerie niet, met name omdat er geen bewijzen van een mishandeling werden gevonden op de plek waar de jongeman zijn vader zou hebben opgepikt.

In het dorpje wist iedereen ook dat de relatie tussen vader en zoon gespannen was. Op de telefoon van de jongeman werden tevens berichten met bedreigingen aangetroffen. Ook vonden de agenten een audiobericht van de dader aan zijn vriendin, waarin hij haar vertelde dat hij zijn vader ging vermoorden en zijn lichaam in stukken zou snijden.

Lees ook: Arrestatie voor dubbele moord in Rabat

Vader en zoon waren in conflict sinds de scheiding van het slachtoffer, die openlijke relaties onderhield met jongere vrouwen. Deze situatie was beschamend voor de familie.

De zoon werd gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen. Hij werd aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade en laster tegen de gerechtelijke autoriteiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team