Zoeken

Momo en Rachid Allali clashen op sociale media

20 december 2023 - 10:00 - Cultuur

©

Een opvallende verbale confrontatie is gaande tussen Mohammed Bousfiha, beter bekend als Momo van Hit Radio, en Rachid Allali van de zender 2M.

De twee Marokkaanse presentatoren hebben hun geschil naar sociale media verplaatst, wat leidt tot veel aandacht en discussie onder hun volgers.

Lees ook: Saïd Taghmaoui en Momo Bousfiha ruziën op Instagram

Het conflict begon na de uitzending van een aflevering van de "Rachid Show", waarin de artiesten Rym Fikri en Salim Cravata te gast waren. Dit zorgde voor een sterke reactie van Momo. In een Instagram-story uitte hij forse kritiek op Rachid Allali. Allali reageerde door beelden te delen van een oude aflevering van zijn show waarin Momo te gast was.

In dit fragment uit 2014 sprak Momo over zijn ambitie om voor de televisie te werken. Deze publicatie werd niet goed ontvangen door Momo. Hij reageerde fel: "Ik bekritiseer je niet omdat ik niet naar je kijk, maar als we elkaar op televisie ontmoeten, zal ik je overtreffen in inhoud, stijl en al de rest."

Lees ook: Presentator Rachid Show haalt hard uit naar Loubna Abidar

Op internet vormden zich twee kampen, fans van Momo en fans van Rachid Allali. Enkele fans van de twee presentatoren kozen voor een neutraal standpunt en betreurden de ruzie tussen de twee.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team