Zoeken

Marokkaanse steelt hart van zanger Rauw Alejandro

28 januari 2024 - 21:00 - Cultuur

©

De Puerto Ricaanse zanger Rauw Alejandro is onlangs gespot met Yasmin Barbieri, een 18-jarige Catalaanse van Marokkaanse afkomst. De twee zouden een liefdesrelatie hebben.

Yasmin Barbieri heeft er honderden fans bij op sociale media sinds de onthulling van haar vermeende relatie met Rauw Alejandro. Volgens sommige media brachten de twee enkele dagen samen in Milaan door. Als deze informatie bevestigd wordt, zou de jonge vrouw de eerste vriendin van de Puerto Ricaanse artiest zijn na zijn breuk met zijn verloofde Rosalía, meldt Ok Diario.

Lees ook: Relatie Yassine Bounou en Imane Khallad onder de loep op Instagram

Yasmin Barbieri, geboren in Marrakech uit een Marokkaanse vader en Italiaanse moeder, bracht haar tienerjaren door op Sardinië. Als professioneel model heeft de 18-jarige al voor grote merken geposeerd. Ze is ook influencer op sociale media met meer dan drie miljoen volgers. Ze werd nog bekender op internet na haar verschijning met de 31-jarige Rauw Alejandro.

De twee sterren lijken zich niet druk te maken over hun leeftijdsverschil. Rauw en Yasmin hebben een speciale connectie getoond in Los Angeles en Milaan, wat diverse reacties uitlokte van de volgers van de Marokkaanse, die regelmatig foto’s plaatst op haar officiële pagina’s.

Lees ook: Andrea Dalmau onthult relatie met Munir El Haddadi op Valentijnsdag

Fans van Rosalía lijken echter niet blij te zijn met deze nieuwe relatie van haar ex. Ze zijn van mening dat de Puerto Ricaanse zanger enkel probeert aandacht te trekken en buzz te creëren, omdat Rosalía is gezien met haar nieuwe vriend, de Amerikaanse acteur Jeremy Allen, het nieuwe gezicht van Calvin Klein.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team