Zoeken

Saïd Taghmaoui en Momo Bousfiha ruziën op Instagram

31 augustus 2023 - 11:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse acteur Saïd Taghmaoui heeft op zijn Instagram-account zijn conflict met de bekende presentator van Hit Radio, Momo Bousfiha, publiekelijk aan de kaak gesteld.

Saïd Taghmaoui heeft op zijn Instagram-account hard uitgehaald naar Momo Bousfiha. Hij plaatste een video van een uitzending van 5 jaar geleden, waarin de bekende presentator van Hit Radio hem vragen stelde over zijn kledingaccessoires (horloge, bril, riem, ketting...), waardoor de acteur zich ongemakkelijk voelde. "Vanaf dat moment begon het ongemakkelijke gevoel. Ik probeerde zo kalm en beleefd mogelijk te blijven, maar het begon te wringen. Hij bleef spreken over mijn horloge en de sieraden die ik droeg. Ik voelde me zelfs verplicht om mezelf te verdedigen over de ketting die mijn oudere broer, moge hij in vrede rusten, mij had gegeven", schrijft Taghmaoui in zijn bericht. Internetgebruikers reageerden op de post, sommigen om de acteur te steunen, anderen om de bekende presentator van Hit Radio te bekritiseren.

Lees ook: Saïd Taghmaoui aangevallen door criminelen in Los Angeles

Volgens een bron binnen het management van de acteur heeft Saïd Taghmaoui ervoor gekozen om het filmpje te delen omdat Bousfiha "tegen gemeenschappelijke vrienden zou hebben gezegd dat Taghmaoui geld verdiende over de rug van Marokkaanse weeskinderen", meldt Le360. De acteur, die de prijs voor beste film voor zijn project "Ali Zaoua prince de la rue" won op het Internationale Filmfestival van Mannheim-Heidelberg, had een communicatiecampagne gestart voor de vereniging die hij in Essaouira sponsort.

Lees ook: Acteur Said Taghmaoui dikke vrienden met Prins Moulay Rachid (foto)

Deze opmerkingen hebben de acteur geërgerd. Hij zou hebben willen aantonen dat Momo Bousfiha de echte opportunist is, omdat de presentator hem de riem die hij tijdens de uitzending had meegenomen, niet zou hebben teruggegeven. De hashtag "#geefderiemterug" werd zelfs gelanceerd door Taghmaoui. Bousfiha heeft in reactie de accounts van de acteur op sociale media ontvolgd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team