Zoeken

Moeder Bilal El Khannous "zo trots" op zoon

7 december 2022 - 19:00 - Sport

©

"Ik ben zo trots dat mijn zoon dit mag meemaken", zei de moeder van KRC Genk-spelmaker Bilal El Khannouss over het WK in Qatar. De ouders van Bilal El Khannouss vierden ook de overwinning van Marokko op Spanje in de WK-ronde van 16, meldt Sporza.

El Khannouss stond in de basisopstelling van het Marokkaans elftal op het WK. "Het was een geweldige sfeer hier in Qatar," zei Karima El Khannouss, de moeder van Bilal. "Het is een bijzondere ervaring voor mijn zoon."

Lees ook: Marokko haalt Belgisch talent om Amine Harit te vervangen

"We hebben gisteren heel lang gevierd, tot drie uur ’s nachts. De sfeer hier in Qatar is echt geweldig," voegde ze eraan toe. "Gisteren was Qatar helemaal in het rood na de overwinning van Marokko. De sfeer is fantastisch."

"Bilal heeft nog geen enkele minuut gespeeld op het WK, maar dat maakt niet uit. Wat hij hier meemaakt is bijzonder," zegt ze. "Hij is pas 18 jaar oud en het is fantastisch dat hij is geselecteerd. Dus hij doet veel ervaring op en geniet van elk moment. We zijn erg trots op hem," vervolgt Karima. "Hij traint met grote namen die in grote buitenlandse teams spelen."

Lees ook: Koning Mohammed 6 met feestvierders in straten Rabat (video)

Marokko speelt op zaterdag 10 december om 16 uur tegen Portugal in de kwartfinales van het WK.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team