Zoeken

Miss Universe Marokko gaat niet naar Israël

12 november 2021 - 10:00 - Gemeenschap

©

Fatima-Zahra Khayat kan Marokko, door de gevolgen van een ongeval, niet langer vertegenwoordigen op de Miss Universe verkiezing die op 12 december in Israël zal worden gehouden.

De organisatoren van de Miss Universe Marokko verkiezing hebben woensdag op hun Instagrampagina aangekondigd dat de winnares van de wedstrijd niet zal deelnemen aan het mondiale evenement, "als gevolg van een ongeval" waardoor ze het land de komende weken niet "in optimale omstandigheden" zal kunnen vertegenwoordigen.

Lees ook: Fatima-Zahra Khayat is Miss Universe Morocco 2021 (video)

Marokko neemt voor het eerst in 40 jaar opnieuw deel aan de Miss Universe-verkiezing. Het evenement vindt plaats op 12 december in Israël.

De organisatoren onthulden inmiddels de identiteit van de vrouw die in de plaats van Fatima-Zahra Khayat het koninkrijk zal vertegenwoordigen. Het is haar eerste runner-up, geworden: Kawtar Benhalima.

Lees ook: Marokko neemt deel aan Miss Universe 2021

Kawtar is een Marokkaanse schoonheidskoningin met een bachelordiploma in bedrijfskunde. Ze is afkomstig uit Casablanca en spreekt vloeiend Arabisch, Chinees, Engels, Frans en Spaans. Daarnaast is ze een getalenteerde zangeres en speelt ze piano.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team