Zoeken

Miss Univers en Diego El Glaoui uit elkaar

13 mei 2024 - 18:00 - Cultuur

©

Miss Frankrijk 2016 en Miss Univers 2016 Iris Mittenaere en haar partner, de Marokkaanse zakenman Diego El Glaoui, hebben besloten om na vier jaar een einde te maken aan hun liefdesrelatie.

Iris Mittenaere maakte het nieuws bekend op haar Instagram-account. "Het is met veel goedwilligheid en respect dat we jullie moeten laten weten dat Diego en ik hebben besloten om onze eigen weg te gaan", schrijft ze. "Na meer dan vier jaar liefde heeft het leven ons uit elkaar verwijderd, maar we zullen altijd de mooie avonturen die we samen hebben beleefd en gedeeld koesteren." De breuk komt na vier jaar samen te zijn geweest. Het stel verloofde zich in 2022.

Lees ook: Wie is Diego El Glaoui, de Marokkaanse verloofde van Miss Univers?

De Marokkaanse zakenman en de voormalige Miss Univers vragen hun dierbaren en fans om hun beslissing te respecteren. "We vragen jullie om deze beslissing te respecteren en hem met evenveel goedwilligheid te ontvangen als die we voor elkaar hebben. Zelfs als onze wegen nu scheiden, zullen we elkaar altijd blijven steunen en er voor elkaar zijn in elke fase van ons leven", vervolgt Mittenaere, voordat ze haar nu ex-verloofde "alle goeds op deze wereld" toewenst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team