Zoeken

Wie is Diego El Glaoui, de Marokkaanse verloofde van Miss Universe?

2 september 2022 - 12:20 - Marokko

©

Iris Mittenaere was Miss Frankrijk 2016. Ze heeft zich verloofd met de Marokkaan Diego El Glaoui. De twee vormeb al enkele jaren een koppel. Wie is de prins van de voormalige Miss Universe?

Op zaterdag 27 augustus maakte Iris Mittenaere op haar Instagram-account haar verloving met haar partner, zakenman Diego El Glaoui, bekend. " JA!!! Aan de oevers van het Comomeer vertelden we elkaar dat het voor altijd zal zijn," schreef de schoonheidskoningin. Ze vergezelde haar aankondiging met vier Instagram-foto’s waarop ze te zien is in een zwempak met haar verloofde.

Lees ook: Miss Univers 2016 kiest Marokko voor romantisch tripje

Wie is Diego El Glaoui? De 30-jarige zakenman, die in 1988 werd geboren, is het tweede kind in een Frans-Marokkaans gezin van vijf kinderen. Hij heeft drie zussen en een broer: Kenza, Roméo, Athena en India. Zijn moeder is de kleindochter van Thami El Mezari El Glaoui, alias "De Zwarte Panter", een Marokkaanse pasja.

Lees ook: Belgische prinses Maria Laura gaat met Franse Marokkaan trouwen

Diego El Glaoui studeerde handel en management aan de Queen Mary University in Londen. Na zijn studies ging hij de zakenwereld in. Sinds 2012 is hij gedelegeerd bestuurder van het managementadviesbureau SMG Conseil. De toekomstige echtgenoot van Iris Mittenaere is ook medeoprichter en directeur van het in Parijs gevestigde agentschap We Are Influence. Het agentschap, opgericht in 2016 met Virginie Godin Berthet, verzorgt de marketing van enkele grote bedrijven die actief zijn in de luxesector zoals Chloé, Burberry, Cartier en Mauboussin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team