Zoeken

Ex-miss Frankrijk trouwt met Marokkaanse zakenman

5 juli 2024 - 10:00 - Cultuur

©

Voormalig Miss Frankrijk Malika Ménard (36) heeft late weten dat ze binnenkort gaat trouwen met haar verloofde Karim, een Belgisch-Marokkaanse zakenman van 50 jaar. De voormalige schoonheidskoningin deelde foto’s van het huwelijksaanzoek op Instagram, waarbij ze voor het eerst haar verloofde toonde.

Het tijdschrift Gala bracht het nieuws een week geleden naar buiten, waarin werd onthuld dat Malika Ménard binnenkort zal trouwen met een 50-jarige Belgisch-Marokkaanse zakenman. Miss Normandië, die in 2010 tot Miss Frankrijk werd gekroond, bevestigde het goede nieuws op dinsdag door verschillende foto’s van het huwelijksaanzoek van haar verloofde op haar Instagram-account te delen.

Lees ook: Malika Ménard betoverend met Marokkaanse kaftan

Op een van de foto’s is een hartvormig boeket van witte en blauwe bloemen te zien, geplaatst op een balkon in Parijs met een adembenemend uitzicht op de Eiffeltoren. Binnenin het hart stond de boodschap "Will you marry me?", aldus Pure People. Een andere foto toont een close-up van de verlovingsring.

"Jullie kennen me nu al een aantal jaren, ik ben van nature discreet over mijn liefdesleven. Voor een keer wilde ik een belangrijk nieuws met jullie delen: ik ben verloofd. Omdat jullie mij door donkere momenten hebben geholpen, wilde ik ook wat licht met jullie delen...", schreef Malika Ménard bij de foto’s, met de ondertekening "Malikarim".

Lees ook: Ex-miss Malika Ménard vindt toevlucht in Marokko na doodsbedreigingen

Malika Ménard, die eerder als journaliste en presentatrice werkte voor diverse televisiezenders zoals France 3, L’Équipe en NRJ12, is sinds 2022 de presentatrice van het programma "Souvenirs d’écoliers" op SQOOL TV, een themakanaal dat zich richt op onderwijs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team