Zoeken

Miss Arab USA 2022: Marwa Lahlou wint 10.000 dollar

4 augustus 2022 - 19:40 - Wereld

©

Marwa Lahlou, de Amerikaanse van Marokkaanse afkomst die onlangs tot Miss Arab USA 2022 werd gekroond, krijgt naast andere prijzen ook 10.000 dollar aan prijzengeld. De organisatie lichtte de kwaliteiten van de deelneemster toe, en omschreef haar als een "zeer intelligente vrouw".

De nieuwe Miss spreekt vloeiend Arabisch, Engels, Frans en Spaans en heeft een MBA in International Business Management en Marketing met onderscheiding aan de New Haven University, aldus een verklaring van de organisatie.

Lees ook: Marokkaanse Marwa Lahlou is Miss Arab USA 2022

Marwa Lahlou ontmoette, toen ze met haar gezin in Alexandria, Virginia, woonde, veel mensen met Arabische roots en ontdekte zo het gevoel van groepssolidariteit en gastvrijheid. Dit gevoel is inherent aan de Arabische cultuur. "Ze heeft zich opgeworpen als ambassadrice van haar eigen afkomst en heeft haar leven lang keihard gewerkt om de pracht en edelmoedigheid van haar roots te vertegenwoordigen," zegt dezelfde bron.

Lees ook: Fatima-Zahra Khayat is Miss Universe Morocco 2021 (video)

Het doel van zo’n wedstrijd is "de schoonheid voor jonge Arabische vrouwen naar een hoger niveau te tillen door hen te leren een stralende ambassadrice van goede wil te zijn," verklaart het organisatiecomit√©. "De wedstrijd herdefinieert het beeld van de Arabische vrouw als een belangrijke voortrekker en medespeler in de wereldontwikkeling," voegt het er aan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team