Zoeken

Marokkaanse toekomstige Miss Frankrijk?

3 september 2023 - 17:30 - Wereld

©

Nadine Benaboud, 22 jaar, is afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Midi-Pyrénées 2023. De jonge vrouw van Marokkaanse afkomst zal als gevolg in december meedoen aan Miss Frankrijk 2024.

In een wedstrijd met elf andere jonge vrouwen werd Nadine Benaboud zaterdag gekroond tot Miss Midi-Pyrénées in het kasteel van la Garrigue in Villemur-sur-Tarn. Aan het evenement nam ook Indira Ampiot, Miss Frankrijk 2023, deel. De jonge vrouw van Marokkaanse afkomst was eerder deze zomer al uitgeroepen tot Miss Gers 2023, schrijft La Dépêche.

Lees ook: Jihan Hadji, Marokkaanse kandidate Miss Elite World (foto’s)

Nadine Benaboud is geboren in het Franse Tarbes en woonde zeven jaar in Noorwegen vanwege het werk van haar ouders. De nieuwe Miss Midi-Pyrénées heeft een beroepsdiploma in zorg en dienstverlening. Ze is dol op reizen en skiën, spreekt Noors, Zweeds, Arabisch en Frans, en beschrijft zichzelf als hardwerkend, vastberaden en ambitieus. Ze werkt momenteel als klantenservicemedewerker bij een autobedrijf.

Lees ook: Marwa Lahlou, Miss Arab 2022, vertelt over moeilijkheden en missie

In 2021 was de jonge vrouw ook al verkozen tot Miss Hautes-Pyrénées en was ze tweede eredame in de Miss Midi-Pyrénées schoonheidswedstrijd. Nadine Benaboud zal deelnemen aan de Miss Frankrijk 2024-verkiezing die op 16 december in Dijon zal plaatsvinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team