Zoeken

Medhi Benatia verlaat Juventus

26 januari 2019 - 11:20 - Sport

©

Medhi Benatia verlaat Juventus Turijn. Volgens plaatselijke media zal de Marokkaanse international nog voor het einde van de maand vertrekken.

De aanvoerder van de Atlas Leeuwen heeft bijna geen speeltijd sinds het begin van het seizoen en is daarom actief op zoek naar een nieuwe club. Juventus is akkoord met een vertrek, zolang de nieuwe club het gevraagde bedrag op tafel legt.

Onderhandelingen zouden aan de gang zijn tussen de Italiaanse club en de managers van de speler voor een vertrek op 31 januari, laatste dag van de winterstop.

Volgens sportkrant La Gazzetta dello Sport zouden meerdere Italiaanse en buitenlandse clubs interesse hebben getoond voor Benatia. Fulham en Arsenal, maar ook Milaan en FC Barcelona zouden agenten naar Turijn hebben gestuurd om een mogelijke overname van de speler te bespreken.

Medhi Benatia kiest ook mogelijk voor een financieel aantrekkelijkere bestemming in het Midden-Oosten. Al-Duhail in Qatar heeft reeds 10 miljoen dollar aangeboden. Een Chinese club zou bereid zijn om nog meer te betalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team