Zoeken

Medhi Benatia terug in Marokkaans elftal?

10 oktober 2021 - 17:00 - Sport

©

Medhi Benatia zou zijn comeback kunnen maken in het Marokkaans elftal. De 34-jarige international droomt er sinds zijn aankomst in Turkije van om opnieuw voor Marokko uit te komen.

De voormalige aanvoerder van de Atlas Leeuwen had in 2019 besloten om zijn internationale carrière te beëindigen. Toch ziet hij een nieuwe oproep van het Marokkaans elftal graag komen volgens Assabah. Het blad oordeelt dat Benatia de nodige inspanningen levert om bondscoach Vahid Halilhodzic te overtuigen hem op te roepen voor de komende kwalificatiewedstrijden van Marokko.

Lees ook: Medhi Benatia schittert tijdens wijk-challenge (video)

Met zijn nieuwe club Fatih Karagümrük, probeert de Marokkaanse verdediger ook zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, om het Europees kampioenschap terug gewoon te worden. Bronnen dicht bij Halilhodzic melden tevens dat het nationaal elftal altijd bereid is om spelers terug te roepen die goed presteren bij hun club.

Vahid Halilhodzic riep bijvoorbeeld Fayçal Fajr, die bij de Turkse Sivasspor speelt, op voor de derde dag van de kwalificatiefase van het WK-2022

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team