Zoeken

Atlas Leeuwen: wisselspelers komen in opstand

20 oktober 2021 - 15:00 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic zal ervoor moeten zorgen dat de Marokkaanse internationals die vaak geselecteerd worden, maar zelden de kans krijgen om zich op het veld te bewijzen, tevreden zijn tijdens de volgende wedstrijden van de Atlas Leeuwen. Ze vragen aan de bondscoach een kans om hun capaciteiten te tonen.

Een aantal Marokkaanse spelers zijn het zat om op de bank te zitten. Zij zijn niet tevreden met hun status als wisselspeler en uiten kritiek op de bondscoach. Ze verwijten hem dat hij de middelen waarover hij beschikt verkeerd inzet, meldt het dagblad Al Akhbar.

Lees ook: Vahid Halilhodzic verandert aanpak Marokkaanse spelers

De krant zegt dat Abderrahman Haroui, een speler van Sassuolo, op de lijst staat van deze ontevredenen. Hij had gehoopt te kunnen spelen tijdens zijn eerste oproep, maar Vahid Halilhodzic gaf hem deze kans niet. Ook Soufiane Boufal, die weigerde om het doelpunt te vieren dat in de laatste wedstrijd voor de Atlas Leeuwen werd gescoord, is ontevreden met deze situatie. Hij is teleurgesteld over het kleine aantal speelminuten dat hij in de loop van de wedstrijden heeft gekregen.

Lees ook: Noussair Mazraoui: veel aandacht van grote clubs, genegeerd door Vahid Halilhodzic

Volgens door het blad geciteerde bronnen, hielden de spelers en de bondscoach een bijeenkomst waarbij de meningsverschillen werden gladgestreken. Ondanks deze ontevredenheid blijft Vahid Halilhodzic vertrouwen op zijn spelers. Ze slagen er volgens hem in om de verwachte resultaten waar te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team