Zoeken

Mattéo Guendouzi slachtoffer overval, horloge van 200.000 euro gestolen

6 augustus 2023 - 21:00 - Sport

©

De Franse international van Marokkaanse afkomst Mattéo Guendouzi is het slachtoffer geworden van een inbraak in zijn huis in het Franse Cassis. De overval gebeurde tijdens een wedstrijd tussen zijn club Marseille en Bayer Leverkusen.

Mattéo Guendouzi kreeg woensdagavond ongewenst bezoek van inbrekers in zijn huis in Cassis terwijl hij met zijn club een vriendschappelijke wedstrijd (2-1) speelde tegen Bayer Leverkusen in het Vélodrome stadion, meldt La Provence.

Lees ook: Fellaini onder vuur na trekken haren Guendouzi (video)

Gelukkig was zijn levenspartner aanwezig. Zij belde de politie en slaagde erin de inbrekers weg te jagen. De daders wisten wel een luxe horloge, met een geschatte waarde van 200.000 euro, buit te maken.

Lees ook: Matteo Guendouzi weigert definitief om voor Marokko uit te komen

Marokko probeerde Guendouzi in 2018 te overtuigen om zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten, tevergeefs. De middenvelder weigerde en koos ervoor om op een oproep van Frankrijk te wachten. "Mijn doel is altijd het Frans elftal geweest. Ik speel sinds mijn jongste jaren met Franse teams. Het is een droom om met het Franse A-team te spelen. En ik hoop dat het me lukt, het is echt een droom voor mij. Ik zal alles doen om dat werkelijkheid te maken", verklaarde hij toen.

Bladna.nl