Zoeken

Marrakech bij beste steden voor expats

11 september 2022 - 12:00 - Marokko

©

Marrakech staat op de lijst van beste landen voor expats om te gaan wonen. De ranking werd opgesteld door een Deense start-up.

MoveNation publiceerde onlangs de lijst van beste steden om te gaan wonen in de wereld. Daarbij werd onder meer rekening gehouden met de levenskwaliteit, investeringsmogelijkheden, veiligheid, kosten van levensonderhoud, gastvrijheid en het niveau van het Engels.

Lees ook: Rabat en Casablanca bij goedkoopste steden voor expats

Marrakech staat voor het eerst op de lijst. "Dit jaar behoort Marrakech tot onze selectie, samen met steden als Alicante, Bilbao, Bangkok en vele andere bestemmingen in de wereld, voor de vele voordelen die ze aanbieden," zegt Elena Zala van de start-up MoveNation, aan Morocco World News.

Lees ook: Marokko bij beste landen voor expats

MoveNation, een in Denemarken gevestigde zoekmachine voor expats, werd in 2021 gelanceerd en helpt gebruikers bij het vinden van pensioenbestemmingen. Het biedt "een directe financiële momentopname van alle opties die andere landen te bieden hebben", om "meer mensen te helpen verhuizen van dure naar goedkopere steden of dorpen." MoveNation "helpt miljoenen mensen om zich in een nieuw land te vestigen" door "de manier waarop samenlevingen worden opgebouwd te herconfigureren", aldus Elena Zala.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team