Zoeken

Marokko: zoon doodt per ongeluk eigen moeder

7 december 2020 - 09:40 - Marokko

©

Een 40-jarige vrouw uit Sefrou is door haar vijftienjarige zoon per ongeluk gedood, nadat ze hem vijf dirham had geweigerd. De jongen had geld nodig om het spel ’Free Fire’ te spelen op zijn telefoon.

Volgens de krant Assabah duwde de jongen zijn moeder, nadat ze nee had gezegd. Zijn moeder viel en stootte haar hoofd keihard. Ze was op slag dood. De jongen wilde de dood van zijn moeder nog verdoezelen door haar lichaam op haar bed te plaatsen. Hij ging toen voor een paar uur naar buiten. Eenmaal thuisgekomen, schakelde hij de hulp in van de buren en politie. Op deze manier wilde hij het doen voorkomen als een natuurlijk dood. De buren waarschuwden de politie.

Uit autopsie bleek dat vrouw niet aan een natuurlijke dood is overleden, maar door een interne bloeding. De drie kinderen werden verhoord. De oudste van 15 jaar heeft onder druk de daadwerkelijke toedracht verteld.

Het spel ’Free Fire’ zou volgens de krant berucht zijn: meerdere jongeren zouden zelfmoord hebben gepleegd naar aanleiding van dat spel.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team