Zoeken

Marokko: moeder probeert moord op zoon voor zelfmoord te laten doorgaan

18 augustus 2021 - 18:20 - Marokko

©

Een moeder is samen met haar dochter door de gerechtelijke politie in Youssoufia gearresteerd voor de moord op haar zoon. De vrouw en haar dochter werden door de procureur des Konings bij het hof van beroep in Safi gehoord.

Al Massae bericht dat de 15-jarige jongen al was overleden toen zijn vader hem naar het ziekenhuis bracht. De man vertelde dat hij van zijn vrouw en dochter had vernomen dat de tiener zelfmoord had gepleegd. De vrouw en de dochter vertelden hetzelfde aan de politie maar hun uitleg zorgde voor argwaan. De vrouwen gaven uiteindelijk toe dat het een geval van "doodslag" was.

Lees ook: Moordenaar in Kenitra verraden door zijn telefoon

Onderzoek toonde intussen aan dat de jongen zijn 18-jarige zus verweet dat ze altijd laat naar huis terugkeerde. Hij zou haar toen in de buik hebben geslagen. De jonge vrouw reageerde door hem in zijn geslachtsdelen te schoppen waarop hij het bewustzijn verloor. Toen hij bijkwam begon de ruzie opnieuw. De zus greep toen naar een plastic zak en verstikte haar broer, met de hulp van haar moeder.

Bij zijn terugkeer kreeg de vader te horen dat zijn zoon zelfmoord had gepleegd. Forensisch onderzoek toonde aan dat de jongen was mishandeld waardoor de zelfmoordthese werd uitgesloten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team