Zoeken

Marokko: Younes Belhanda brengt eerbetoon aan Hervé Renard

25 juli 2019 - 19:10 - Sport

©

Na Benatia en Feddal heeft ook Younes Belhanda op het vertrek van bondscoach Hervé Renard gereageerd. Dat deed hij op Instagram.

Net zoals zijn teamgenoten heeft de Frans Marokkaanse middenvelder van Galatasaray de kwaliteiten van Renard en zijn werk aan het hoofd van de Atlas Leeuwen gedurende drie jaar geprezen.

"Veel dank aan Hervé Renard die een waardevolle werk heeft verricht voor de nationale voetbal. Een oprechte en rigoureuze man die het imago van het nationaal elftal van Marokko heeft verbeterd. Hij heeft enkele uitzonderlijke prestaties bereikt, zoals ons naar het WK te brengen, een droom voor alle Marokkanen. Bedankt dat je ons hebt laten trillen. Voor altijd in ons hart!", schreef Belhanda.
 
Hervé Renard maakte zijn vertrek afgelopen zondag officieel met een lang bericht op sociale media. Hij bracht een eerbetoon aan Marokko en uitte zijn liefde voor het koninkrijk. Hij bedankte ook Koning Mohammed VI voor zijn inspanningen om de voetbal en de sport in het algemeen te ontwikkelen.

Fouzi Lekjaa, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, is al actief op zoek naar een vervanger voor de Fransman. Een commissie zal vanaf volgende week de dossiers van de mogelijke opvolgers van Renard bestuderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team