Zoeken

Marokko vs Algerije: Naurdiev en Hadbi in de ring bij Brave FC 79

8 december 2023 - 19:00 - Sport

©

De Tsjetsjeense vechter Ismail Naurdiev, die Marokko vertegenwoordigt, zal het deze vrijdag opnemen tegen de Algerijn Tahar Hadbi in het Brave CF 79-evenement dat plaatsvindt in het Khalifa Sports City Stadium in Isa Town, Bahrein.

Dit gevecht belooft een spannende confrontatie te worden, aangezien beide landen bekend staan als gepassioneerd in de mixed martial arts (MMA) sector. De strijd tussen de twee MMA-supersterren van verschillende generaties wordt uitgelicht door Newsofbahrain.

Lees ook: Er Ramy, de metamorfose van een Marokkaanse MMA-ster

Naurdiev, met een record van 22-7-0, maakte zijn debuut in het Brave FC tijdens de 50e editie en is tien jaar jonger dan zijn Algerijnse tegenstander Hadbi (14-8-0, 2 NC). Hadbi is al sinds de begindagen van Brave FC een belangrijk figuur van de organisatie. De ervaring van Hadbi tegenover de jongheid van Naurdiev belooft een intrigerende hoofdact te worden. Beide vechters zijn recentelijk overgestapt naar de middengewichtklasse na eerdere uitdagingen in de super weltergewichtklasse.

Lees ook: Salahdine Parnasse: opkomst van een MMA-Kampioen

Belangrijk bij Brave FC 79 is dat de winnaar zich kan positioneren voor een wereldtitelgevecht. Dit geeft extra gewicht aan de confrontatie tussen Naurdiev en Hadbi, waarbij de inzet hoog is en de verwachtingen van de MMA-gemeenschap groot zijn.

Bladna.nl