Zoeken

Marokko: vrouw gooit echtgenoot van tweede verdieping

15 april 2019 - 16:40 - Gemeenschap

©

Een 42-jarige vrouw heeft haar echtgenoot in het Marokkaanse Berrechid vanaf de tweede verdieping van hun huis geduwd.

Zes verdachten werden gearresteerd, met name de vrouw, haar broer en hun moeder alsook drie andere mannen. Volgens Al Akhbar worden ze alle zes voor moord vervolgd.

De weduwe zou de drie mannen hebben aangeworven om haar te helpen haar man te overmeesteren en hem te dwingen om haar zijn geld en enkele belangrijke documenten te geven. Hij werd vervolgens losgemaakt en door het raam geduwd. De vrouw hoopte dat de politie van een zelfmoord zou uitgaan.

Wat de vrouw niet had gepland is dat het slachtoffer bij aankomst van de hulpdiensten nog zou leven. Hij vertelde aan de agenten wat er was gebeurd. Zijn verklaring werd gefilmd waarna hij naar een ziekenhuis in Casablanca werd gebracht. Hij overleed iets later aan zijn verwondingen.

Tijdens haar verhoor vertelde de vrouw dat het om een zelfmoord ging, maar sprak zichzelf herhaaldelijk tegen. Uiteindelijk gaf ze de namen van de drie mannen die haar hadden geholpen. Het slachtoffer had een tweede vrouw en kinderen die hij van zijn eerste vrouw niet mocht zien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team