Zoeken

Marokko: vrouw gearresteerd na huwelijk met twee mannen

21 februari 2019 - 12:00 - Gemeenschap

©

Een vrouw die een tweede huwelijk is aangegaan terwijl ze reeds getrouwd was, is afgelopen vrijdag door de politie in Meknes gearresteerd.

De eerste man van de vrouw zat in de gevangenis toen ze opnieuw trouwde ondanks dat ze nooit van hem was gescheiden. Ze kreeg zelfs een kind met haar tweede man. De bedrogen echtgenoot ontdekte de hele zaak toen hij de gevangenis verliet en diende een klacht in.

Tijdens haar verhoor bevestigde de vrouw, een lerares, haar dubbel huwelijk. Ze zou voor vervalste documenten hebben betaald, waaronder een maagdelijkheidscertificaat.

Enkele weken geleden publiceerde de eerste man een video op internet waarin hij zijn verhaal vertelde en vragen stelde over de mensen die zijn vrouw hadden geholpen.

De vrouw probeerde na haar tweede huwelijk een scheiding aan te vragen van haar eerste man, maar het was al te laat. Ze riskeert nu een gevangenisstraf voor overspel, vervalsing en polyandrie.

De tweede man stelt niet op de hoogte te zijn geweest van haar eerste huwelijk. Hij vertrouwde haar sinds hun ontmoeting.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team