Zoeken

Marokkaanse in haar huis in Italië vermoord

10 mei 2019 - 15:10 - Marokkanen in het buitenland

©

Damia El Assali, een Marokkaanse vrouw, werd woensdag dood aangetroffen in haar huis in het Italiaanse Borgonovo. Haar keel was doorgesneden.

De man en twee kinderen van het slachtoffer werden nog niet teruggevonden. De politie sluit geen enkele hypothese uit volgens Ilgiornale. De kinderen zijn 2 en 4 jaar oud.

Volgens de medium lag het lichaam van de jonge vrouw al zeker 24 uur in het huis toen het woensdagochtend door de hulpdiensten werd gevonden. Het lichaam van de jonge vrouw vertoonde tekenen van mishandeling en vele verwondingen.

De echtgenoot, een 42-jarige Marokkaan genaamd Abdul Karim, wordt samen met zijn kinderen actief gezocht door de politie.

Het onderzoek heeft aangetoond dat het koppel in het verleden al enkele keren flinke ruzie had gehad omdat de man werkloos was en meerdere banen had geweigerd.

Het slachtoffer had een andere dochter van 22 jaar uit een eerdere huwelijk die in Marokko studeert. Ze was na haar scheiding naar Italië vertrokken en met haar tweede man getrouwd.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team