Zoeken

Marokko in top 10 mooiste uitzichtpunten in Afrika

4 juli 2022 - 21:30 - Marokko

©

Twee plekken in Marokko behoren tot de tien mooiste uitzichtpunten van Afrika. Dat blijkt uit een studie van een gespecialiseerde website.

Remitly is een toonaangevende overboekingservice in de Verenigde Staten, die internationale geldovermakingen aanbiedt naar meer dan 135 landen. Het bedrijf analyseerde meer dan 1,4 miljoen beoordelingen op TripAdvisor om te bepalen welk uitzicht de meeste positieve reacties van bezoekers krijgt.

Lees ook: Taghazout in top 5 beste strandbestemmingen voor telewerkers

De "Top of the Rock" in New York, werd meer dan 42.500 keer door recensenten genoemd en is het beste uitzichtpunt ter wereld, zo blijkt uit de studie. "Met een panoramisch uitzicht op de daken van New York, onderbroken door iconische bezienswaardigheden zoals de Empire State Building, Central Park en zelfs het Vrijheidsbeeld, neemt deze plek de onbetwistbare toppositie in," zegt Remitly.

Lees ook: Marokkaanse hotelsector bij aantrekkelijkste in Afrika

In Afrika staat de Tafelberg (Zuid-Afrika) bovenaan de top 10, gevolgd door Hartbeespoort Cable Car (Zuid-Afrika) en Cairo Tower, (Egypte). Daarna volgen de Kasbah des Oudayas (Marokko), Mount Entoto (Ethiopië), de Hassan II Moskee (Marokko) en de Gaddafi Nationale Moskee (Oeganda). Fort Qaitbey (Egypte), The Valley of 1000 Hills (Zuid-Afrika) en de Basiliek van Notre Dame d’Afrique (Algerije) sluiten het podium af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team