Zoeken

Marokko: supporters mogen terug de stadions in

25 februari 2022 - 13:00 - Sport

©

De Marokkaanse regering heeft op donderdag 24 februari aangekondigd dat de voetbalstadions weer zullen worden opengesteld voor supporters, nadat ze twee jaar lang gesloten bleven als gevolg van de pandemie van het coronavirus.

De Regeringsraad is van oordeel dat de positieve ontwikkelingen in de epidemiologische situatie in Marokko, het mogelijk maken om de supporters weer toe te laten tot de tribunes. Premier Aziz Akhannouch heeft de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), Faouzi Lekjaa, op donderdag 24 februari ontvangen, om te bespreken hoe dit op een veilige manier georganiseerd kan worden.

Lees ook: Versoepeling coronamaatregelen verwacht in Marokko

Overeenkomstig de aanbevelingen van het Wetenschappelijk en Technisch Comité en rekening houdend met de positieve epidemiologische situatie, heeft premier Aziz Akhannouch, de voorzitter van de FRMF verzocht alle nodige maatregelen te treffen om een geslaagde terugkeer van de supporters naar de stadions te verzekeren.

Lees ook: Covid-19: Marokko terug in code groen

Er is nog geen datum vastgesteld voor de terugkeer van de toeschouwers in de stadions. Twee binnenlandse competitiewedstrijden en een derde in de Champions League van de Confederatie van Afrikaanse Voetbal (CAF), staan vrijdag op het programma in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team