Zoeken

Marokko-Peru: om hoe laat en op welke zender wordt de wedstrijd uitgezonden?

28 maart 2023 - 11:00 - Sport

©

Na hun schitterende overwinning tegen het Braziliaanse team afgelopen zaterdag, zijn de Atlas Leeuwen vol vertrouwen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Peru op dinsdagavond in het Civitas Metropolitano stadion in Madrid. De mannen van Walid Regragui wisten te winnen van het sterk Braziliaans team (2-1), en streven nu naar een nieuwe overwinning tegen Peru.

De Marokkaanse spelers kwamen vroeg op zondag aan in Madrid en begonnen meteen met de voorbereidingen voor hun wedstrijd tegen Peru. De Atlas Leeuwen hebben twee trainingssessies gehouden om hun tactiek te verfijnen en hun strategie voor het oefenduel uit te stippelen.

De wedstrijd Marokko-Peru wordt vanavond live uitgezonden om 19.30 uur Marokkaanse tijd (21.30 uur Spaanse tijd) vanaf het Civitas Metropolitano stadion, het thuisstadion van Atlético Madrid. Net als bij de wedstrijd van zaterdag tegen Brazilië, kunnen supporters de Atlas Leeuwen ook live volgen op sportzender Arryadia.

Regragui verwacht een zeer moeilijke wedstrijd tussen Marokko en Peru:

Volgens Walid Regragui hebben de Peruvianen een gelijkaardig spel als Paraguay, waartegen het Marokkaans elftal in september 2022 gelijk speelde. De Zuid-Amerikanen spelen met veel wilskracht en strijdlust, en hebben daarnaast een zeer goede verdediging.

Om de wedstrijd tegen Peru te winnen, wil de bondscoach van Marokko het best mogelijke team opstellen, zonder zijn basiselftal te veranderen en de verdediging te verbeteren. Hij heeft echter al aangekondigd dat Azzedine Ounahi en Achraf Hakimi niet kunnen spelen vanwege blessures. Hakimi heeft een gebroken teen.

Ondanks zijn zwakke prestatie tegen Brazilië zal doelman Yassine Bounou de kans krijgen om te bewijzen dat hij nog steeds een topkeeper is. Walid Regragui heeft vertrouwen in zijn spelers, zoals blijkt uit zijn keuze om Bilal El Khannouss, een 19-jarige middenvelder die in de kleine finale van het WK 2022 tegen Kroatië zijn debuut maakte, als basisspeler op te stellen.

De grootste zorg van de bondscoach ligt echter op het gebied van de defensieve middenvelder. Sofyan Amrabat vertegenwoordigt deze positie en zijn profiel is zeldzaam. Om dit tekort op te vangen, overweegt Walid Regragui om Imran Louza enkele minuten op te stellen en te testen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team