Zoeken

Marokko rolt netwerk op die tienermeisjes prostitueerde

21 oktober 2015 - 20:00 - Gemeenschap

©

De Marokkaanse politie heeft in Salé een prostitutienetwerk opgerold dat meisjes van 16 tot 18 jaar tot prostitutie dwong.

Volgens Assabah kon het netwerk worden opgerold na de arrestatie van een tussenpersoon in Salé. De vrouw begeleidde twee meisjes naar klanten uit het Midden-Oosten.

De politie kwam op het spoor van het netwerk nadat de vader van een meisje aangifte had gedaan. Hij had een filmpje gevonden waarin de tussenpersoon met zijn dochter sprak. Samen met de politie werd een plan bedacht om de vrouw in de val te lokken.

Tijdens haar verhoor vertelde de vrouw dat ze zelf met het netwerk in contact was gekomen dankzij een zekere Aziza. Zij beloofde haar 5000 dirham per meisje en 200 dirham om te koken en te kuisen.

De politie is nog op zoek naar andere leden van het netwerk. Een van de verdachte, een zekere Simo, zou in Temara wonen. Zijn medeplichtigen, Hassan en Redouane, wonen in Rabat. De rechtbank heeft tevens een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen een Arabische klant van het netwerk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team